Web Analytics Made Easy - Statcounter

تیم ملی والیبال ایران کار خود را در هفته چهارم لیگ ملت‌های ۲۰۲۱ از امروز (سه‌شنبه) آغاز می‌کند. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، تیم ملی والیبال ایران در هفته چهارم لیگ ملت‌های 2021 با 3 حریف و 3 سناریو مختلف روبروست. شاگردان آلکنو در بازی نخست به مصاف استرالیا خواهد رفت که با 9 شکست متوالی و تنها 2 ست برده، قعرنشین مطلق جدول است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیم ملی ایران در بازی دوم با برزیلی روبرو خواهد شد که با 8 پیروزی و تنها 5 ست باخته، صدرنشین جدول و سال‌هاست که بهترین تیم جهان است.

اسلوونی، سومین حریف ایران و پدیده لیگ ملت‌‌های 2021 است. اسلوونی در هفته سوم، فرانسه و روسیه را شکست داده و با 7 پیروزی در مکان سوم جدول قرار گرفته است.

برنامه بازی‌های ایران در ادامه لیگ ملت‌های 2021 به شرح زیر است:

سه شنبه 25 خرداد 1400، ساعت 14:30
ایران - استرالیا

چهارشنبه 26 خرداد، ساعت 23:30
ایران - برزیل

پنجشنبه 27 خرداد، ساعت 18:30
ایران - اسلوونی

دوشنبه 31 خرداد ساعت 15:30
ایران - فرانسه

سه شنبه اول تیر، ساعت 17:30
ایران - لهستان

چهارشنبه 2 تیر، ساعت 18:30
ایران - آرژانتین

جدول رده‌بندی لیگ ملت‌ها تا پایان هفته سوم به شرح زیر است:

نتایج دیدارهای گذشته تیم ملی ایران در لیگ ملت‌ها به شرح زیر است:

ژاپن 3 - ایران صفر
ایران یک - روسیه 3
هلند صفر - ایران 3
ایران 3 - کانادا یک
ایران 3 - کانادا یک
بلغارستان صفر - ایران 3
ایران 3 - آمریکا صفر
صربستان 3 - ایران 2
ایران 2 - آلمان 3

لیگ ملت‌های والیبال| برزیل، صدر جدول را از لهستان پس گرفت/ ایران در رده ششم + برنامه بازی‌ها و جدول

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: لیگ ملتهای والیبال والیبال لیگ ملتهای والیبال والیبال لیگ ملت تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۱۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه روند کاهشی نرخ سود بین بانکی+جدول

نرخ سود بین بانکی در هفته‌منتهی به ۱۲ اردیبهشت ماه با کاهش بسیار جزئی به ۲۳.۵ درصد رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، نرخ بهره بین بانکی مانند هفته قبل با کاهش بسیار جزئی همراه بود؛ این نرخ در هفته منتهی به 12 اردیبهشت ماه با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.5 درصد رسیده است.

نرخ سود بین بانکی در هفته منتهی به 5 اردیبهشت ماه نرخ سود بین بانکی با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.51 درصد رسیده بود. این نرخ از ابتدای سال جاری با روند کاهشی همراه بود به جز هفته منتهی به 29 فروردین ماه.  نرخ بهره بین بانکی در هفته پایانی فروردین با افزایش همراه شدو با 4 صدم درصد افزایش نسبت به هفته قبل از آن به 23.52 درصد رسید.

نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به 22 فروردین ماه با کاهش نیم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.48 درصد رسید. نرخ بهره بین بانکی که در هفته نخست فروردین ماه سال جاری 23.62 درصد شده بود در دومین هفته از نخستین ماه سال جدید با کاهش 4 صدم درصدی همراه شد و به 23.58 درصد رسید.

این نرخ در هفته پایانی اسفندماه سال 1402 به 23.66 درصد رسیده بود که بالاترین نرخ بهره بین بانکی از آبان‌ماه به بعد محسوب می‌شود. بیشترین رکورد این نرخ در هفته نخست مهر 1402 ثبت شده است. نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته منتهی به 5 مهرماه سال 1402 با رکوردشکنی 10 سال به 23.80 درصد افزایش یافته بود؛ البته بعد از آن روند کاهشی نرخ سود بین بانکی آغاز شد و در هفته نخست آبان‌ماه به 23.71 درصد کاهش یافت و بعد ان آن وارد کانال‌های پایین‌تر شد.

نرخ سود بین بانکی چیست؟

ممکن است بانک‌ها در دوره‌های مالی کوتاه‌مدت روزانه یا هفتگی با کسری یا مازاد نقدینگی روبه‌رو شوند. اگر بانکی دچار کسری نقدینگی شود، باید از طریق وام گرفتن آن را جبران کند تا به حالت تعادل برسد. برای اینکه بانک‌ها برای حل این مشکل به بانک مرکزی نیاز نداشته باشند، بازاری را به نام بازار بین بانکی تشکیل داده‌اند که در آن به یکدیگر وام دهند. اکثر وام‌های بین بانکی سررسید کوتاه‌مدت یک‌هفته‌ای یا کمتر دارند. وام‌دهی بانک‌ها به یکدیگر بر مبنای یک نرخ سودی است که به آن نرخ سود بین بانکی گفته می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جدول میزان بارش‌های فارس تا ساعت ۶:۳۰ امروز
  • ویژه برنامه های رادیو ایران در شهادت امام جعفر صادق(ع)
  • ستاره حریف والیبال ایران VNL را از دست داد
  • شیراز با برد مقابل صدرنشین خندید
  • نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۵ درصد رسید + جدول
  • ادامه روند کاهشی نرخ سود بین بانکی+جدول
  • هوادار با مسعود شجاعی پرواز می‌کند
  • جدول لیگ برتر | همه چیز به کام استقلال؛ قعر در دست خوزستانی‌ها!
  • جدول لیگ برتر فوتبال در پایان هفته ۲۵
  • عکس متفاوت از دیدار تیم ملی والیبال دانش‌آموزی ایران با رهبر انقلاب